• +31 344 577 884
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Ma - Vr 09:00 - 17:00
Altair Virtual Event - Simulate at the Speed of Design

Altair Virtual Event - Simulate at the Speed of Design

Gratis online event | 16 Mei 16:00

Design8 bv nodigt jou graag uit voor het aankomende Altair technologie-evenement: Simulate at the Speed of Design. Dit virtuele evenement biedt ingenieurs en ontwerpers de mogelijkheid om te leren over de nieuwste simulatietechnologieën en -technieken. Het evenement omvat presentaties en casestudies van industrie-experts van Altair-klanten, demonstraties van CAE/FEA-simulatiesoftware en mogelijkheden voor deelnemers om te netwerken en samen te werken.

Waarom zou je deelnemen?

Wellicht ervaar je zelf problemen met de snelheid of nauwkeurigheid van ingesloten simulatie-tools in je huidige CAD-pakket? Of wil je gewoon meer weten over CAE, FEA of simulatie-gestuurd ontwerpen? Tijdens dit evenement ervaar je hoe organisaties de simulatieoplossingen van Altair, zoals Altair Inspire, SimSolid en SimLab gebruiken om het risico en de kosten van late ontwerp- en productiewijzigingen te verlagen.

Het virtuele evenement is daarom met name interessant voor ontwerp- en productieprocesingenieurs en managers die vertrouwen op de CAE- en FEA-expertise van hun teams voor het maken van engineering- of productieprocesbeslissingen.

Kom je ook?

Wij zien jou graag tegemoet op Simulate at the Speed of Design! Registreer je snel en helemaal gratis via de link hieronder!

Registreer gratis voor Simulate at the Speed of Design


© 2024 Design8 bv. All Rights Reserved.